QUANTUM
DOLOR MIT
QUUM DOLOR
DIT

Nullam facilisis viverra sem ornare porttitor. Integer a efficitur risus, eget luctus est! In ornare, nisl et lobortis condimentum.

PONUDA -Butik CUBA Vam nudi: -Muška odijela ( poslovna, svečana, maturska…) -Košulje -Kravate -Hlače -Sakoi -Veliki izbor kaiša -Cipele

Butik “CUBA”
VELIT ESSE
DOLORE IN
CILLUM

Butik “CUBA” se nalazi u centru Banja Luke, u T.C. “ZENIT”, lokal 182 (sa vanjske strane). Prisutni smo na tržištu od 1996. godine.

Svojom ponudom poslovnih, svečanih i maturskih odijela smo se izdvojili kao specijalizovana radnja za odijevanje muškaraca za sve prilike ( vjenčanja, mature, poslovne sastanke i druge prilike). Odijela su modernog kroja, izradjena od kvalitetnih materijala i u širokoj paleti boja. Cilj nam je da kupcima pružimo što više za uložen novac. Ljubazno i stručno osoblje našeg tima zaposlenih će Vam pomoći u pronalaženju savršenog odijela baš za Vas. Odijelo ne čini čovjeka, ali svakako ima veze sa utiskom o osobi koju prvi put vidimo. Posebnu pažnju smo posvetili našim mušterijama koji prvi put kupuju odijelo, bilo da je matursko ili svadbeno. Za Vas smo pripremili mladalačka odijela modernog kroja idizajna. Naše osoblje će se svojim savjetima i strpljenjem potruditi da Vam taj dan ostane u najljepšem sjećanju. Dođite i uvjerite se da će odabir odjevne kombinacije unašem butiku za Vas biti prijatno iskustvo. Vaše zadovoljstvo je naš uspjeh!.